Pinnstolar

En pinnstol är en väldigt simpel möbel som passar in i de flesta hemmen på något sätt. Du kan välja din stol utifrån en mängd olika parametrar, där bland annat färg, storlek och pris kan spela in. För att komma undan med ett lägre pris på sin nya stol så kan ett tips vara att leta efter pinnstolar över nätet istället för i butik. Likt många andra produkter så kan du här hitta varor till lägre priser, samt att du enkelt kan göra jämförelser mellan flera olika modeller för att hitta den som du vill ha.

Här nedanför har vi samlat några av de olika pinnstolar som finns att beställa över nätet. De flesta modellerna finns att välja i olika färger, så att du kan välja just den stol som passar din stil och ditt hem. Notera även att en del modeller endast säljs i flerpack.

ARBOGA pinnstol
En pinnstol med armstöd förekommer då och då och modellen ARBOGA är en sådan med en design som andas såväl en moder som retro känsla. Den låga höjden på armstöden möjliggör att stolarna ändå kan skjutas in kring ett bord, men samtidigt kan stolen även placeras för sig själv i en hall eller sovrummet. Förutom den svarta varianten finns ARBOGA i en vit och naturfärgad modell.

>> Köp ARBOGA hos Furniturebox

WOOD pinnstol
En pinnstol utav mycket klassisk modell finner du i stolen Wood från varumärket Department. Stolen finns i en mängd olika kulörer som du kan mixa och matcha efter eget tycke och smak. Passar in såväl vid matplatsen som på andra platser i hemmet, eller som extra stolar att ta fram vid behov. Enkla att montera och kan vid behov kompletteras med en sittdyna utav ull eller liknande material.

 

MAESTRO pinnfåtölj
En robust och rymlig fåtölj utav pinn-modell är en möbel som man inte ser alltför ofta, men som kan komplettera såväl soffgruppen som altanen på ett mycket bra sätt. Denna modell ifrån Decotique kommer med dynor som du kan få i valfri färg. Även stolen i sig finns i flera olika kulörer. Den laserade färgen gör att träet lyser igenom och ger möbeln lite utav en vintage-look vilket uppskattas utav många.

Trots att pinnstolen har existerat som möbel under väldigt många år, så har en del människor som inte velat inreda sitt hem i den lantliga stilen undvikt denna typ utav möbel. Något som däremot har vänt denna trend är det utökade sortimentet utav stolar, där det numera finns modeller med såväl renare snitt som starkare kulörer. Till exempel har pinnstolar i grått blivit väldigt hett under de senaste åren.

Om man inte skulle hitta den typ utav pinnstol som man är ute efter i en butik som får man inte förglömma de möjligheter som finns på andrahandsmarknaden. Vid första anblick kan en stol på loppis se såväl utdaterad som sliten ut, men för att ändra på detta krävs inte speciellt mycket tid eller material. Att slipa ner ytan och sedan måla eller betsa om den i valfri kulör är någonting som de flesta klarar av.