Pinnsoffa

Handla pinnsoffor på nätet. ✔ Snabba leveranser och stort sortiment. ✔ Passa på att köpa en [category.name] billigt online.

En ytterligare förlängning av den populära pinnstolen är pinnsoffan. Denna möbel är precis som sin företrädare utformad med ett ryggstöd gjort av pinnar och kan komplettera en matgrupp med pinnstolar på ett snyggt och bekvämt sätt. Pinnsoffan kan även användas för sig själv, till exempel i en hall eller ett uterum. Du kan enkelt piffa till din pinnsoffa med fina kuddar och plädar för ett trevligare och mer välkomnande intryck.

Förslag på pinnsoffor

Här ovan presenterar vi ett urval utav pinnsoffor som finns tillgängliga på marknaden. Samtliga utav dessa produkter går att beställa hem via länkarna och kan på så sätt förgylla ditt hem inom en snar framtid.

LAURSEN pinnsoffa

Den här pinnsoffan är utan en mer romantisk stil med snirkliga detaljer på såväl rygg- som armstöd. Såväl sitsen som benen har en sliten look, vilket gör att möbeln får en naturlig patina. Till skillnad mot många andra pinnsoffor är denna tillverkad i metall istället för trä, vilket gör att den även passar bra att ha utomhus. Soffan är en tvåsits-modell och kan mycket väl kompletteras med en sittdyna eller pläd.

Precis som med pinnstolen finns den tillhörande soffan i en mängd olika färger och varianter. En del har armstöd, medans andra har ett svängt ryggstöd som går ut på sidorna. Några modeller har en rektangulär sittyta och andra har en med oval sådan.

Om du vill ha en personlig möbel som inte finns hemma hos så många andra kan du med stor sannolikhet hitta en snygg pinnsoffa på second hand eller liknande platser. Denna kan du sedan placera i ditt hem som den är, eller piffa upp med hjälp utav lite färg. Att måla om en möbel om denna är oftast inte speciellt svårt och det finns mängder utav olika färger och kulörer att välja mellan.

Var kan man ha en pinnsoffa?

Precis som pinnstolen är pinnsoffan en väldigt stilren möbel som passar in på de flesta platserna i hemmet. I och med att möbeln är större än en vanlig stol kräver den en större yta, vilket gör att den kanske inte är det optimala valet i trängre rum.

Pinnsoffan kan vara ett utmärkt komplement till din matgrupp i köket. Oavsett om stolarna kring bordet är pinnstolar eller ej så kommer du få till en praktisk lösning i köket som brukar uppskattas utav många. Inte bara kan man få plats med väldigt många personer, främst barn, på en kökssoffa, utan det hela ger även en väldigt familjär och inbjudande känsla till ditt kök.

Möbeln kan även passa in i uterummet. Här kan du njuta utav naturen vackra vyer skyddad under tak och bakom avskärmande glasdörrar. Tillsammans med mysiga filtar och kuddar kan detta komma att bli en favoritplats när kylan kryper på till hösten eller under svala sommarkvällar.